© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
23.07.2014 12:04:47

Naslednja postaja Avstralija?

Reuters

Izkušeni koroški vezist Robert Koren bo kariero bržčas nadaljeval na drugem koncu sveta.

Zdi se, da je le še vprašanje časa, kdaj bo Robert Koren dobil novega delodajalca. Herald Sun, časnik iz Avstralije, trdi, da bo izkušeni slovenski nogometaš kariero nadaljeval v tamkajšnji ligi, je menda tik pred podpisom pogodbe s klubom Melbourne City. K slednjemu se je že pred časom preselil nekdanji irski reprezentant Damien Duff, od oktobra do decembra bo tam igral tudi David Villa, govori se tudi o prihodu Franka Lamparda.

"Pogovarjali smo se s številnimi nogometaši in ne bom zanikal, da je bil eden od njih tudi Koren," je razkril športni direktor Melbourna Brian Marwood in dodal: "Ne morem pa potrditi, da je naš igralec, saj nismo ničesar podpisali. Kar šteje v tem trenutku, je to, da dobimo pravega igralca, ki ne bo razmišljal le o tem, da bo za konec kariere pri nas zaslužil še nekaj denarja. Oziroma da bo užival na soncu. To nas res ne zanima. Iščemo dobrega nogometaša in tudi dobro osebo."

Nekdanji kapetan Slovenije, ki je star že 33 let, je nazadnje igral za Hull City, pred tem je nosil tudi drese West Bromwich Albiona, Lillestroma, Celja in Dravograda.