© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nć
22.07.2014 22:58:30

Torres želi previsoko plačo

vszi

Pri Atleticu iz Madrida iščejo novega napadalca. Po prodaji Diega Coste v Chelsea in Adriana Lopeza v Porto, so svoje vrste že okrepili s hrvaškim reprezentantom Mariom Mandžukićem, želijo pa si še enega novega napadalca.

V njihovem ožjem izboru je tudi Fernando Torres, otrok Atletico Madrida in nekdanji kapetan rdeče-belih. In čeprav naj bi se Chelsea želel znebiti Torresa in čeprav tudi Torres želi zapustiti Chelsea, je prestop španskega reprezentanta daleč od gotovega.

Zapleta se - tako kot zmeraj - pri denarju. Atletico Madrid je za svojega izgubljenega sina ponudil malce več kot 15 milijonov evrov, Chelsea pa naj bi zahteval 25 milijonov. A četudi bi Londončani pristali na dokaj majhno odškodnino (ne pozabimo, Modri so Liverpoolu za Torresa pred tremi leti odšteli 63 milijonov evrov), se zatika tudi pri Špančevi plači. El Niño, kot kličejo Torresa, naj ne bi želel sprejeti prevelikega reza pri svoji plači, ki pri Chelseaju znaša kar 10 milijonov evrov, Atletico pa seveda takšnih denarcev svojemu nekdanjemu kapetanu ne more ponuditi.