© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
22.07.2014 21:28:22

Southampton bo prodal Osvalda

vszi

Občasni italijanski reprezentant Pablo Osvaldo kot vse kaže nima več prihodnosti v Southamptonu. Po tem, ko se ni pojavil na začetku priprav angleškega prvoligaša, je tako razbesnel novega stratega Southamptona Ronalda Koemana, da ga ta želi na vsak način prodati. No, saj ne, da si Osvaldo želi ostati v Angliji ...

Manj kot leto dni nazaj je Southampton podrl svoj rekord o višini transferja za enega nogometaša, ko je za Pabla Osvalda plačal kar 19 milijonov evrov. A problematični napadalec se je v Angliji zadržal samo pol leta, saj ga je Southampton že pozimi posodil Juventusu, saj se je italijanski reprezentant argentinskih korenin stepel s soigralcem Josejem Fontejem na treningu. 

V tem prestopnem roku pa se bo, kot vse kaže, Southampton dokončno znebil svoje zgrešene investicije. Osvaldo je namreč znova poskrbel za incident, ko se ni pojavil na začetku priprav svojega moštva. 

"Zanj je bila težka odločitev, da se vrne k nam. Bil je prepozen. Z vodstvom kluba smo se odločili, da mu dovolimo, da se sploh ne vrne. Iščemo možnosti, da bi v naslednji sezoni zaigral za nekoga drugega," je povedal Koeman.

Za Osvalda največ zanimanja prihaja iz Italije, kjer naj bi ga želel v svojih vrstah videti milanski Inter