© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nć
22.07.2014 22:48:37

Mathieu pred podpisom za Barcelono

vszi

Katalonski velikan želi svoje vrste okrepiti z branilcem Valencie Jeremyjem Matthieujem, za katerega naj bi Barcelona odštela kar 20 milijonov evrov, kolikor znaša njegova odkupna klavzula.

Barcelona nujno potrebuje okrepitve v obrambi. Jasno je tudi zakaj. Katalonce je zapustil kapetan Charles Puyol, katalonski mediji pa poročajo tudi o tem, da naj bi Luis Enrique v naslednji sezoni Javierja Mascherana, ki je do zdaj igral na položaju centralnega branilca znova vrnil na njegov primarni položaj, v zvezno vrsto. 

V svoje vrste tako želijo Katalonci zvabiti odličnega branilca Valencie Jeremyja Mathieuja, ki lahko zaigra tako na položaju centralnega branilca kot na položaju levega bočnega nogometaša. Toda Mathieu ne bo poceni, Valencia nikakor ne želi izgubiti svojega nogometaša, tako da bo morala Barcelona zanj plačati nič manj kot 20 milijonov evrov, kolikor znaša njegova odkupna klavzula. Pri katalonskem velikanu naj bi bili to ceno pripravljeni plačati, tako da naj bi se prestop zgodil v prihodnjih dneh.