© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
10.04.2015 09:21:25

CELJE - RUDAR: Tako kot je v navadi

Grega Wernig

V savinjsko-šaleškem obračunu položaj na lestvici ne šteje veliko, zgodi se lahko marsikaj. Na dozdajšnjih dveh preizkušnjah v tej sezoni so se Celjani in Velenjčani razšli brez zmagovalca.

"Pričakujemo težko tekmo, tako kot je bilo proti Rudarju vselej v navadi. Velenjčani so čvrsto moštvo, ki ima precej kakovosti, ob tem se lahko pohvalijo tudi z več izkušnjami kot mi. Igrati bo treba potrpežljivo, doseči višjo posest žoge, s kontinuiranimi napadi in nenehnim pritiskom pa bomo skušali priti do močno želene prve zmage nad našimi tokratnimi nasprotniki v tej sezoni. Vsekakor si želimo dobre popotnice pred sredino pokalno tekmo z Mariborom," v pričakovanju uvodne preizkušnje kroga pravi celjski trener Simon Rožman, ki je pred dnevi praznoval 32. rojstni dan.

V SOBOTNI EKIPI24

Rajko Rotman, bodoča žena in istanbulski čari

"Želimo si nove zmage, s katero bi še naprej ostali v boju za vrh lestvice. Če bom dobil priložnost, bom nedvomno dal vse od sebe, da pomagam moštvu, v katerem se sicer izredno dobro počutim. Odločitev za prihod v Celje je bila pravilna, zagotovo pa si želim zaupanje trenerja upravičiti s čim več zadetki," dodaja hrvaški napadalec Ivan Lendrić.

Vsekakor si želimo dobre popotnice pred sredino pokalno tekmo z Mariborom.
Simon Rožman

Grofi se ne bodo predstavili v najmočnejši zasedbi. Že dlje časa odsotnemu Valonu Ahmediju se je na "bolniškem seznamu" pridružil Marko Krajcer, ki si je v Novi Gorici poškodoval stegensko mišico, v moštvu gotovo ne bo tudi kaznovanega Blaža Vrhovca, na nasprotni strani bodo knapi pogrešali Nemanjo Stjepanovića, ki nima pravice nastopa zaradi rumenih kartonov, zaradi poškodbe je vprašljiv Dalibor Radujko. "Obeta se zanimiv obračun, o tem sem prepričan. To so tekme, na katerih položaj na lestvici ne šteje veliko, zgodi se lahko marsikaj. Izenačenost ekip razkriva tudi izkupiček dozdajšnjih medsebojnih tekem. Mi smo za odtenek uspešnejši in seveda si bomo prizadevali po najboljših močeh, da bi tako ostalo tudi po tokratni preizkušnji. Naposled smo prekinili strelski post, hkrati se izboljšuje tudi igra, kar je vsekakor obetavno."