© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
09.04.2015 19:38:03

Barca ni zadovoljila Alvesovih apetitov

Reuters

Očitno se ljubezen med Danijem Alvesom in Barcelono počasi končuje.

Brazilec, ki bo prihodnji mesec dopolnil 32 let, je na Camp Nou za 35,5 milijona evrov prišel januarja 2008 iz Seville. Po koncu sezone pa se poslavlja od katalonskega velikana. Tako je na četrtkovi novinarski konferenci povedala njegova zastopnica in nekdanja žena Dinorah Santa Ana.

Slednja se je v sredo sestala s predstavniki Barcelone, ki so njenemu klientu ponudili enoletno podaljšanje sodelovanja. Ob tem pa je dodala, da je nek drug klub - namiguje se, da bi to lahko bil PSG - pripravljen sprejeti Alvesove zahteve.

dinorah
twitter

"Celo leto smo čakali na pogovore z Barco. Na mizi smo imeli dve ponudbi, a smo ustavili pogajanja, ker smo želeli slišati, kaj bo ponudila Barcelona," je v uvodu povedala Dinorah, in nadaljevala: "Nek drugi klub je pripravljen Daniju ponuditi triletno pogodbo z višjo plačo in možnostjo podaljšanja za dodatno leto. V Barci so nam povedali, da se ne morejo približati tem številkam. Dani bi bil vesel, če bi lahko ostal pri trenutni plači, a so mu ponudili samo enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za dve leti. Zjutraj smo od Barce dobili elektronsko sporočilo z uradno ponudbo, v njej pa je določba, da bi moral Dani odigrati 60 odstotkov tekem, da sploh pride do podaljšanja."

Za konec je Dinorah še povedala, da so pogajanja končana, da je Dani žalosten, a bo pogodbo po najboljših močeh oddelal do konca.