© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
09.04.2015 17:27:26

Ibra odvihral iz mešane cone (video)

vszi

V mnogih evropskih državah je bila sreda rezervirana za pokalne tekme.

Nič drugače ni bilo niti v Franciji, kjer sta se v polfinalu pomerila PSG in St. Etienne. Domačini so slavili s 4:1 in bodo v finalu igrali z Auxerrom.


Sinočnji dvoboj je bil odločen v zadnji tretjini tekme, ko so domačini zadeli trikrat. Pod tri zadetke se je podpisal Zlatan Ibrahimović ter s tem dosegel nov mejnik. Svoj seštevek golov za pariški klub je namreč povišal na 102.

Po srečanju si je 33-letni Šved vzel nekaj trenutkov za sedmo silo, a nato ob vprašanju, ki je bilo po njegovem mnenju očitno povsem odvečno, odvihral iz mešane cone.

Sprva je bil zelo dobre volje. "Če bi bilo tako vsak dan, bi bil vsak dan božič," je dejal z nasmeškom na obrazu, in nadaljeval: "Smo v finalu, kar je najpomembnejše. Ni pomembno, kdo doseže zadetek, ampak po zaslugi soigralcev sem dosegel še svoj stoti zadetek, zaradi česar sem vesel. Letos lahko dosežemo nekaj velikega." Potem pa je sledilo vprašanje, kako pomemben je ta dosežek zanj. "Pomemben je, da imate o čem govoriti. Tu sem, da igram in dvignem francoski nogomet, hvala," se je zresnil in odšel ...