© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
09.04.2015 12:40:27

Predsednik Napolija zagrozil igralcem

Reuters

Agonija Neapeljčanov v tej sezoni se nadaljuje tudi po polfinalni pokalni tekmi, ki jo je z 1:0 in skupno zmago z 2:1 dobil Lazio, ki se bo tako v finalu meril z Juventusom.

To je bila pika na i neuspešne serije Neapeljčanov, saj v prvenstvu že pet tekem zapored niso uspeli zmagati in s tretjega zdrsnili na šesto mesto. Vse skupaj je najbolj razjezilo predsednika kluba Aurelia De Laurentiisa, ki je po pokalnem spodrsljaju zagrozil igralcem: "Odločil sem se, da če do konca sezone ne bo sprememb, bodo igralci šli na priprave za nedoločen čas. To je moja odločitev," je zažugal predsednik in dodal: "Želim si discipline. Nikoli nisem zamujal s plačami. V desetih letih sem za igralce porabil 386 milijone evrov in zahtevam zavzetost."

Očitno pa je bolj zadovoljen trener Rafael Benitez: "Uvrstili smo se v četrtfinale pokala in lige Europa, ne morete reči, da nam ne gre dobro. Na tej tekmi smo si ustvarili sedem izjemnih priložnosti, toda nismo uspeli zadeti zahvaljujoč nekaj smole in odličnim posredovanjem nasprotnikov."