© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.07.2015 16:16:48

Mourinho tekmece obtožil kupovanja naslova

Kontroverzni trener Chelseaja ne more iz svoje kože, tokrat se je obregnil ob ekipe, ki bodo njegovi skušali vzeti naslov angleškega prvaka.

Jose Mourinho je z novinarji govoril po zmagi, ki jo je njegova ekipa vknjižila na prijateljski tekmi proti PSG-ju in do katere je prišla po streljanju enajstmetrovk. Pri tem pa sicer ni nikogar omenjal neposredno, a se je zagotovo spotaknil ob manchestrska velikana United in City, ki v tem prestopnem roku posebej veliko zapravljata. 

Ob doslej pripeljanih okrepitvah v vrednosti več kot sto milijonov evrov (vsak po sto, da ne bo pomote) tako rdeči vragi kot sinje modri načrtujejo dodatne nakupe, kar je sloviti Portugalec pospremil v svojem slogu. Ostro, a hkrati tudi precej pošteno, kajti United in City je postavil ob bok nekdanjemu početju Chelseaja. 

"Naši tekmeci skušajo kupiti naslov. Da, vsi ga skušajo preprosto kupiti. Naj se razumemo, ob prihodu gospoda Abramoviča je naslov na tak način kupoval Chelsea, zdaj pa to počnejo drugi," je med drugim dejal trener, ki se je v London vrnil pred dvema letoma in v prejšnji sezoni prišel do svojega prvega naslova v drugem mandatu.