© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.07.2015 08:29:40

Avtogol. Pa še zabolelo je … (video)

NK Lokomotiva Zagreb

Oglejte si enega od šestih zadetkov, ki so padli na tekmi med PAOK-om in Lokomotivo. Gre za petega po vrsti, ki je bil avtogol. Komičen avtogol.

Medtem ko je Hajduk včeraj napredoval v ligi Europa, sta se morala Rijeka in Lokomotiva posloviti. Za Zagrebčane je bil premočan PAOK, ki je na prvi tekmi sicer izgubil z 1:2, a bil nato pred svojimi gledalci še kako razigran. Solunčani so gostom iz Hrvaške zabili kar šest golov in se z zmago 6:0 povsem zasluženo prebili naprej.

Eden od zadetkov je bil sicer avtogol, na 5:0 za domače je povišal Tomislav Mrčela. A to ni bil običajen avtogol, bil je eden najbolj komičnih v zadnjih letih. Štiriindvajsetletnega reprezentanta Avstralije, ki se je rodil v Perthu, je namreč povsem po nesreči v glavo zadel eden od soigralcev. Ko je želel žogo izbiti izpred gola, jo je nespretno "zabil" v glavo Mrčele, ki je bil povsem brez moči. Reagirati ni mogel, okroglo usnje se je od njega odbilo v mrežo. Nič hudega sluteč je torej zabil avtogol, pa še zabolelo ga je ...