© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
04.02.2015 12:36:18

Pod Kekovim vodstvom tudi italijanski zvezdnik?

Grega Wernig

Italijanski zvezdnik na tekmi serie B v družbi predsednika Rijeka.

Bi lahko Rijeka poskrbela za veliko "bombo" in v svoje vrste privabila Antonia Cassana, ki se je pred kratkim razšel s Parmo in je trenutno prost igralec?

Sliši se skoraj neverjetno, toda morda zgolj naključno srečanje je bilo dovolj, da so se sprožila namigovanja. Predsednik hrvaškega prvoligaša s Kantride Damir Mišković si je v ponedeljek ogledal tekmo serie B med Spezio in Avellinom, ki so jo gostje dobili z 1:0. Da se je mudil v Spezii, sicer ni nič presenetljivega, to se dogaja pogosto, saj je lastnik kluba Gabriele Volpi, ki je s svojim finančnim vložkom poskrbel tudi za evropsko Rijeko, kjer je vse pristojnosti prepustil ravno Miškoviću.

rijeka cassano twitter
twitter

Do tukaj vse lepo in prav, toda prvi mož Rijeke je dogajanja na igralni površini spremljal v družbi nikogar drugega kot Antonia Cassana, ki si išče nove delodajalce. Je morda beseda stekla o možnosti selitve na Kvarner? Navijači Rijeke kakopak upajo, da bo Matjaž Kek dobil zvenečo okrepitev ter da bo italijanski zvezdnik, ki je v dozdajšnji karieri med drugim igral za Romo, Real, Milan in Inter tresel mreže v dresu njihovega priljubljenega kluba.

Toda stvarnost je bržčas vendarle nekoliko drugačna. Mediji pri zahodnih sosedih namreč poročajo, da bi Antonio Cassano resda utegnil zaigrali v klubu Gabrieleja Volpija, a da to ni Rijeka, ampak Spezia ...