© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2015 17:46:50

Spremembi v Zavrču

Drago Wernig - TAKA

Prvenstvo se še niti ni dobro začelo, že so pri Zavrču ostali brez nogometaša, ki so ga v svoje vrste pripeljali v tem prestopnem roku.

Haložani so namreč sporazumno prekinili pogodbo z Markom Nunićem. Dvaindvajsetletni napadalec je kariero začel pri Olimpiji, ki ga je v drugi polovici sezone 2012/13 posodila Radomljam. Nato ga je pot vodila v Šenčur, v zadnji sezoni pa se je izkazal v dresu Aluminija. S sedemnajstimi zadetki je bil namreč drugi strelec slovenskega drugoligaškega tekmovanja.

Za Zavrčane je registriran 21-letni vezist Veljko Batrović, ki je s klubom podpisal triletno pogodbo. Črnogorec je bil v preteklosti član mlade ekipe beograjskega Partizana in domače Zete iz Golubovcev. V zadnjih treh letih in pol pa je igral za poljski Widzew iz Lodza, ki je letos izpadel iz tamkajšnje druge lige. V tem tekmovanju je v zadnji sezoni na 23 tekmah zbral tri zadetke in štiri podaje. V dresu Widzewa pa ima za sabo tudi 35 prvoligaških tekem, na katerih je zbral gol in šest asistenc.

Haložani bodo svojo pripravljenost preverjali danes na prijateljski tekmi. In to ne na kakršnikoli. Nogometaši Zavrča se bodo odpravili v Avstrijo, v Bad Waltersdorfu se bodo pomerili s turškim velikanom Bešiktašem, ki je pri severnih sosedih na pripravah.

Klub iz Istanbula je zadnje prvenstvo končal na tretjem mestu, kar ni izpolnilo pričakovanj vodstva kluba in navijačev, zato se je moral Slaven Bilić posloviti, nekdanjega selektorja hrvaške reprezentance, ki je medtem prevzel vodenje West Hama, pa je na vroči klopi nasledil Senol Gunes. Dvoboj se bo začel ob 18. uri.