© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
11.12.2014 12:08:18

Parker tik pred podpisom, dva podaljšala

Grega Wernig

Napadalec Domžal Joshua Parker bo očitno v kratkem postal novi član Crvene zvezde.

Nogometaš je namreč že prispel Beograd, kjer naj bi po zdravniškem pregledu podpisal pogodbo z aktualnim srbskim prvakom. Iz Srbije prihajajo informacije, da bo dosedanji član Domžal rdeče-belim obljubil dveinpolletno zvestobo.


Parker bo tako postal prva zimska okrepitev Crvene zvezde, ki je še posebej šibka na mestu napadalca. Odgovorni v klubu pa prav v reprezentantu Antigve in Barbude vidijo rešitev za omenjene težave.

parker NIK_2203
Nikola Miljković

Na petnajstih prvenstvenih tekmah so rdeže-beli dosegli vsega 18 zadetkov, kar je odločno premalo. Za primerjavo lahko povemo, da je vodilni Partizan (pred večnim tekmecem si je nabral šest točk prednosti) v tem času mrežo tekmecev zatresel dvajsetkrat več.

MOREL IN HUSMANI PODALJŠALA
Iz tabora trenutno vodilne ekipe slovenskega prvenstva pa prihaja novica, da Benjamin Morel in trenutno poškodovani Zeni Husmani ostajata ob Kamniški Bistrici, oba sta podpisala novo pogodbo. 

''V slabih treh letih pri Domžalah sem veliko prestal in moram priznati, da sem tako karakterno kot tudi nogometno močno napredoval. Vesel sem, da smo podaljšali sodelovanje, saj sem prepričan, da lahko s trdim in kvalitetnim delom postanem še boljši nogometaš. V klubu so me tako osebno kot nogometno spoznali do obisti in vesel sem, da so prepoznali mojo predanost nogometu in da lahko Domžalam v prihodnosti še veliko ponudim. Upravi in strokovnemu vodstvu se zahvaljujem za izkazano zaupanje,'' je ob podaljšanju sodelovanja povedal Husmani.

husmani GW1_9333
Grega Wernig

''Zelo mi je žal, da sem se poškodoval sredi odlične serije in da ne morem pomagati ekipi na igrišču. Tudi to je del nogometa, zato sem vse sile usmeril v to, da se čim prej pozdravim in se vrnem. Po uvodnem šoku sem se sprijaznil z dolgotrajnim okrevanjem in počutim se odlično. Zdravljenje poteka zelo dobro, iz dneva v dan napredujem," je dodal nekdanji mladi reprezentant Makedonije, ki je bil pred poškodbo tik pred vpoklicem v člansko izbrano vrsto.

Na igrišča naj bi se vrnil konec aprila ali v začetku maja. ''Tako predvidevajo zdravniki in upam, da bom lahko nastopil že na kateri od tekem spomladanskega dela sezone. V vlogi navijača mi je zelo težko, še posebej, ko je ekipa v zaostanku, saj želim pomagati. Verjetno mi bo še težje v nadaljevanju, a ostajam največji navijač Domžal. Prepričan sem, da bo tudi spomladi ekipa nadaljevala z odličnimi predstavami in da bo ostala na prvem mestu. Seveda pa si želimo tudi pokalne lovorike,'' je v optimističnem slogu zaključil Husmani.