© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
11.12.2014 08:30:34

Filipović: Nikoli ne sprejmem poraza

Nikola Miljković

Znova je bil zelo borben, znova je prikazal zelo solidno predstavo v Evropi. Željko Filipović je še enkrat več dokazal, da se lahko zelo dobro kosa z najboljšimi evropskimi vezisti. Kljub dobri igri pa po obračunu ni mogel biti preveč zadovoljen.

"Nikoli ne sprejmem poraza, tudi ta me boli tako, kot vsak drug. Ni pa treba delati neke velike drame, izgubili smo proti dobremu nasprotniku. Uspeli so izkoristiti svoje priložnosti, čeprav so si jih priigrali zelo, zelo malo. Ampak to je liga prvakov, vsaka napaka se takoj kaznuje," je po dvoboju v pogovoru s sedmo silo povedal borbeni vezist in dodal: "Tukaj morda tiči razlika med nami in najboljšimi evropskimi ekipami. Mi potrebujemo dve, tri priložnosti, oni potrebujejo eno. Dokler bo tako, se bomo še malce lovili, toda nič zato, tudi mi rastemo iz leta v leto."

Mariborčani se od najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja poslavljajo s tremi osvojenimi točkami v šestih tekmah. Izkupiček, ki je vsega spoštovanja vreden, a na žalost vijoličastih je zadostoval le za četrto mesto in slovo od Evrope. "Od lige prvakov se lahko poslovimo z visoko dvignjenimi glavami. Korektno smo odigrali vse tekme, ne glede na rezultat. Vse smo dali od sebe, borili se do zadnjega atoma moči in mislim, da smo navijačem podarili par lepih večerov v ligi prvakov," je dejal Filipović in za konec dodal: "Zdaj gremo na zaslužen počitek, potem pa nas čakajo nove bitke v državnem prvenstvu in pokalu."