© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.12.2014 05:45:22

Vršič: Žalostni in razočarani

Grega Wernig

Spektakel v Ljudskem vrtu se ni končal po željah vijoličastih. Varovanci Anteja Šimundže so na zadnji tekmi skupinskega dela lige prvakov potrebovali zmago proti favoriziranemu Schalkeju za nadaljevanje evropskega popotovanja v ligi Europa, toda Mariborčanom ni uspelo.

"Dvoboj smo dobro odprli, dolgo držali ugoden izid, si priigrali stoodstotno priložnost preko Tavaresa, a na našo nesrečo kapetan ni uspel zadeti. Če bi dosegel gol, mislim, da bi Schalke težko prišel do izenačenja. Vseeno, mislim, da smo naredili veliko dobrega v te pol sezone v Evropi in pridobili velike izkušnje. Smo pa žalostni in razočarani, kajti Schalke si ni priigral nekih velikih možnosti. Mislim, da niso igrali boljše od nas, zato poraz seveda skeli," je po tekmi razočarano razlagal Dare Vršič. 

"Sedaj nam preostaneta obe domači tekmovanji, pokal in prvenstvo. Vemo, kakšni so naši cilji, želimo osvojiti obe lovoriki. Zdaj si moramo čim bolj odpočiti in do 5. januarja, ko začnemo z zimskimi pripravami, napolniti baterije," je še dodal izkušeni vezist.