© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
27.07.2014 18:00:08

Učim se in skušam biti čim boljši

Drago Wernig - TAKA

Eden od mariborskih upov, ki so proti Radomljam dobili priložnost, je tudi Dino Hotić, ki je zaigral v nadaljevanju in tudi na ta način zaznamoval svoj 19. rojstni dan.

"Vedno nestrpno čakam na priložnost, in ko jo dobim, jo skušam zagrabiti z obema rokama. Od trenerja je odvisno, koliko priložnosti bom v prihodnje še dobil, a seveda upam, da čim več," je povedal sobotni slavljenec, ki ima v standardnima Željku Filipoviću in Amirju Derviševiću veliko konkurenco na sredini igrišča: "Oba igralca sta zelo kakovostna in zelo dobro igrata vse tekme, ampak mislim, da se za vsakogar najde menjava. Jaz se od njiju učim na treningih in hkrati poskušam biti čim boljši. Mislim, da mi to kar dobro uspeva."

Vijoličaste v sredo čaka zelo težka tekma z izraelskim prvakom. V primeru zmage bi si znova že zagotovili vsaj igranje v skupinskem delu lige Europa, le eno stopničko pa bi bili oddaljeni od igranja v ligi prvakov"Mislim, da smo dali zelo dobro popotnico našim soigralcem, ki jim je trener tokrat namenil počitek in ki bodo najverjetneje igrali v sredo proti Maccabiju. Menim, da bomo skupaj preskočili tudi to oviro in da bomo tudi jeseni prisotni na mednarodnem prizorišču. Z malce sreče tudi v ligi prvakov," je optimističen Dino Hotić.