© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
27.07.2014 11:19:26

Kako je Bale matiral Sarmo?

Reuters

Prijateljski dvoboj Interja in Reala so odločili streli z bele točke. Dvoboj na stadionu California Memorial v Berkeleyju se je po rednem delu končal z izidom 1:1.

Galaktiki so povedli že v deveti minuti, ko je Gareth Bale z izjemnim strelom premagal Samirja Handanovića. Slovenski reprezentančni vratar je ob Valižanovem strelu nemočen obstal na mestu, žoga pa je zletela v desni zgornji kot njegovih vrat.

Sredi drugega polčasa je iz enajstmetrovke izenačil Mauro Icardi in postavil končni rezultat dvoboja. O zmagovalcu so nato odločale enajstmetrovke, njihov junak pa je bil Interjev rezervni vratar Juan Pablo Carrizo, ki je ubranil strela Iscu in Illarri ter modro-črnim prinesel prestižno zmago.

Za Inter je igral tudi Rene Krhin, ki je v igro vstopil s klopi. "Odlično je biti v ZDA. Navdušenje nad nogometom je tu iz leta v leto večje. Da, tovrstna srečanja so prijateljska, ampak se ne smejo igrati prav nič drugače kot ostale tekme. Vsak dvoboj pomeni priložnost za napredovanje, še posebej, če se meriš z moštvi kot je madridski Real," je po dvoboju povedal 24-letni igralec sredine igrišča iz Jakobskega Dola.