© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
27.07.2014 09:13:40

Sedem novih moči

Drago Wernig - TAKA

Ante Šimundža je v primerjavi s tekmo z Zrinjskim začetno enajsterico korenito premešal, odločil se je za kar sedem novih mož.

Petra Stojanovića, Marka Šulerja, Agima Ibraimija, Željka Filipovića in Amirja Derviševića ni bilo v uradnem zapisniku, Aleksander Rajčević in Jean-Philippe Mendy pa sta dvoboj začela na klopi za rezervne igralce, kjer ga je primorski branilec tudi končal, francoski napadalec je naposled igral nekaj več kot 20 minut.

Welle N'Diaye je dočakal debi v vijoličastem dresu, mnogi pa so pričakovali, da se bo prvič predstavil tudi Sintayehu Sallalich, a priložnosti vendarle še ni dobil. Prvič v tej sezoni sta zaigrala Damjan Vuklišević in Dino Hotić, Goran Cvijanović in Matic Črnic pa nista bila med kandidati za nastop, saj sta zaradi kršenja klubskih pravil premeščena v B-ekipo.

Mladi so torej pristavili svoj delež, še zlasti se je z dvema goloma izkazal Luka Zahović"V igro je prišel z željo, da doseže zadetek, in uresničila se mu je. Zadel je celo dvakrat. To je nagrada za njegov trud in energijo, ki jo je prinesel v tekmo. Veseli me, da ima veliko želje in ambicioznosti, kar potrjuje tudi pri vsakdanjem delu," je 18-letnega napadalca pohvalil Ante Šimundža.