© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
26.07.2014 09:52:39

Julio Cesar se vrača na Otok

torontofc.ca

Brazilski reprezentančni vratar Julio Cesar se vrača na Otok. Njegova pustolovščina pri Torontu se je končala.

QPR se je po enoletnem nastopanju v angleškem drugoligaškem tekmovanju vrnil med elito. V minuli sezoni je Julio Cesar v championshipu zbral le en nastop, zato ga je klub februarja posodil Torontu, kjer je branil na sedmih tekmah. Stalno mesto med vratnicama angleškega kolektiva pa si je zagotovil Robert Green, ki je po odlični sezoni ta mesec še za dve leti podaljšal sodelovanje z modro-belimi.

Cesar je na domačem svetovnem prvenstvu branil na vseh tekmah, njegova usoda pri QPR-ju, kamor je pred dvema letoma prišel iz Interja, pa ostaja neznana. S klubom ga veže še dveletna pogodba.

"V imenu vseh pri Torontu bi se QPR-ju rad iskreno zahvalil, ker nam je ponudil možnost, da Julio Cesar igra za naš klub. Prav tako bi se rad zahvalil Juliu, zaradi vsega, kar je dal Torontu. Že ob prihodu je pokazal, za kako kvalitetnega vratarja gre, in posledično je naredil vse nas še boljše," je ob slovesu dejal generalni menedžer Toronta Tim Bezbatchenko.
On behalf of everyone at Toronto FC, I'd like to send our sincere thanks to QPR for the opportunity to bring Julio to Toronto," general manager Tim Bezbatchenko said in a statement.

"We'd also like to thank Julio for everything he brought to our club. He made an immediate impact and all of us are better for it."

X