© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
11.07.2014 10:54:06

Vidmar: Smo na pravi poti

Arsen Perić

Odštevanje do začetka novega prvenstva na slovenskem prvoligaškem prizorišču se je začelo. Domžalčani bodo v boj za točke krenili v Novi Gorici, dvoboj ekip, ki sta skupaj osvojili šest naslovov prvaka, bo sklenil prvi krog.

Priprave Luke Elsnerja in njegovih varovancev potekajo po predvidenem programu. "Smo na pravi poti, vendar imamo še veliko rezerv, zdaj je napočil čas, da začnemo piliti podrobnosti in odpravljati napake. Strokovno vodstvo vseskozi analizira naše igre in prepričan sem, da bomo do prvenstva vse napake uspeli odpraviti. Najbolj pomembno pa je, da bomo vsi zdravi in da bomo v Novo Gorico krenili s popolnim in dobro pripravljenim kadrom," pravi Nejc Vidmar, ki ostaja eden od najpomembnejših členov ekipe. "Igra je iz tekme v tekmo lepša in verjamem, da nam bo v prvenstvu uspelo utrditi tudi zmagovalno miselnost. Vsi vemo, da je na tekmovalnih preizkušnjah osredotočenost veliko večja, zato verjamem, da bomo tudi kot ekipa delovali bolje," je pristavil izkušeni vratar.

Domžalčane jutri čaka še zadnja prijateljska preizkušnja, ob 20. uri se bodo v svojem Športnem parku pomerili z Metalurgom iz Zaporožja, ki je zadnje ukrajinsko prvenstvo končal na 14. mestu.