© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.07.2015 22:18:04

Gospod Konopljanka, ste morda kaj spili? (video)

Kaj se dogaja z letošnjimi okrepitvami španskih klubov? Pozabite Danila, še precej bolj se je na predstavitvi pri novem klubu osmešila okrepitev Seville.

Nogometni svet se je kar nekaj časa smejal novemu brazilskemu branilcu Reala, ki je ob predstavitvi pred mediji v skladu s tradicijo žongliral, a se pri tem ni najbolje izkazal. No, pše precej več kot po Danilovem spodrsljaju pa je smeha po nastopu ukrajinskega nogometaša Jevgena Konopljanke, ki se je predstavil kot novi mož v dresu Seville. 

Ukrajinec je bil kot prost nogometaš (potekla mu je pogodba z Dniprom) zanimiv številnim uglednim evropskim klubom in je bil zelo blizu podpisu pogodbe s Tottenhamom. No, morda pa so Angleži izvedeli, da v skladu s "sovjetsko" tradicijo rad pogleda v kozarec. To je ena od številnih šal, ki krožijo po tem, ko se mu je zgodilo nekaj resnično nenavadnega. 

Konopljanka je poziral fotografom, nato pa mu je pri eni od zamenjav položaja preprosto zmanjkalo tal pod nogami in je groteskno telebnil. Kot bi bil najbolj nerodna oseba na svetu ali kot bi, od veselja ob prihodu v Andaluzijo, resnično nekaj spil. Kakorkoli, šale se bodo nadaljevale in verjetno bo trajalo kar nekaj časa, preden jih bo utišal

Najlaže bi to seveda storil z dobrimi predstavami. V primeru, da mu ne bo šlo, pa ste lahko prepričani, da mu bomo mediji še večkrat pod nos pomolili nenavaden posnetek, ki si ga lahko pogledate spodaj.