© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.07.2015 19:10:29

Ojoj, vratar! In klobuk dol, strelec (video)

Tekma srbskega prvenstva med Vojvodino in Čukaričkim je poskrbela z visoko zmago gostov in z zelo nevsakdanjim zadetkom.

Čukarički je  v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa izločil Domžale, novo sezono srbskega prvenstva pa je začel z zmago 4:0 na gostovanju v Novem Sadu. Pri tem se je še posebej izkazal Andrija Pavlović, ki je med drugim znal izkoristiti groteskno napako domačega vratarja. 

Ta bi v 64. minuti moral rutinsko pobrati žogo v kazenskem prostoru, a ga je polomil že pri tem in mu je ušla v polje. Vseeno pa ne bi smel imeti večjih težav, toda pri igri z nogo se prav tako ni izkazal, izgubil je oblast nad okroglim usnjem in ga nekako prepustil nogometašem nasprotnega moštva. 

Resnično posmeha vreden niz napak, ki pa se vseeno ne bi končal z novim zadetkom gostujoče ekipe, če Pavlović ne bi bil izjemno razpoložen. Ko je žoga prišla do njega, je brez razmišljanja sprožil proti praznim vratom in s čudovitim lokom elegantno zadel. Ne le čudaške napake, tudi ta strel je vsekakor vreden ogleda.