© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
20.02.2015 14:12:37

Kroos je vedel

Reuters

Cristiano Ronaldo je 5. februarja dopolnil trideset let, dva dneva pozneje pa je organiziral rojstnodnevno zabavo.

Vendar pa je bila ta po mnenju velikega števila Realovih navijačev povsem nepotrebna, saj so ravno tisti dan galaktiki kar s 4:0 izgubili mestni derbi z Atleticom. Igralci se po tem porazu in blamaži nikakor ne bi smeli zabavati na tak način, so se oglasili goreči privrženci.


Poleg tega so se na zabavi znašli tudi poškodovana Sami Khedira in James Rodriguez ter Luka Modrić, ki se je počasi vračal po poškodbi. In vsi trije so imeli zaradi tega kar nekaj težav.

Zato pa se slavja ni udeležil Toni Kroos. Nemški reprezentant je po sredini zmagi v ligi prvakov nad Schalkejem (2:0) nemškim novinarjem povedal, zakaj ga ni bilo, čeprav je bil povabljen na dogodek.

"Bil sem povabljen na Cristianovo zabavo, a nisem šel, ker sem vedel, kaj bi se lahko zgodilo. Enostavno ni bil pravi trenutek za zabavo, saj smo isti dan z Atleticom izgubili s 4:0," je dejal nemški reprezentančni vezist. Takrat se je pojavilo kar nekaj namigovanj, da je zaradi tega prišlo do razdora v moštvu, kar se pozna tudi na igrišču. "Moramo pogledati celotno sliko, izgubili smo samo enkrat. Mnogi bi bili veseli, če bi njihova kriza trajala samo eno tekmo, tako kot je naša. Nedvomno so kritike upravičene, kadar igramo slabo, in tako je bilo tudi tisti dan," je zaključil Kroos.