© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
02.02.2015 15:39:41

Šele prišel, pa že v problemih

vszi

Avantura kamerunskega nogometaša Samuela Eto'oja pri Sampdorii se ni začela na najboljši način.

Najboljši strelec kamerunske reprezentance vseh časov in eden najboljši afriških nogometašev, Samuel Eto'o, počasi zaključuje svojo zares bogato kariero. 

V zenitu profesionalnega nogometnega življenja se je Eto'o, ki bo letos dopolnil že 34 let, odločil, da se vrne v Italijo, kjer je med leti 2009 in 2011 izjemno uspešno igral v dresu milanskega velikana Interja. Namesto črno-modrega dresa pa bo v naslednjih dveh letih in pol nosil moder dres Sampdorie

A Kamerunec bi si težko želel slabši začetek v novem okolju. V nedeljo je debitiral v dresu novega kluba, ko je v 71. minuti vstopil na gostovanju v Torinu, a njegov debi se je končal klavrno. Klub iz Genoe je namreč visoko izgubil pri bikih, končni izid je bil kar 5:1 za moštvo iz prestolnice Piemonta.

Visok poraz je zelo razjezil trenerja Sampdorie Sinišo Mihajlovića, ki je znan kot zelo strog strateg. 45-letni Srb, ki mu sicer v letošnji sezoni s Sampdorio odlično kaže - trenutno se nahajajo na 5. mestu - se je odločil, da svoje varovance zaradi sramotne predstave kaznuje s dvema ponedeljkovima treningoma, namesto predvidenim počitkom.  

Nogometaši Sampdorie so kazen stoično prenesli, vsi so se pojavili tako na jutranjem kot popoldanskem treningu, z izjemo enega. Da, uganili ste. Samuel Eto'o se je odločil, da ga popoldan ne bo, svoje odsotnosti pa ni javil nikomur. Nekdanjega nogometaša Reala, Mallorce, Barcelone tako skorajda zagotovo čaka kazen, poznavajoč Mihajlovića se zna zgoditi, da bo le-ta zelo huda.