© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2015 13:39:23

Nesrečni avtogol vijoličastega vratarja (video)

vszi

Fiorentina, pri kateri si (za zdaj še vedno) kruh služita tudi dva Slovenca, Josip Iličić in Jasmin Kurtić, je v soboto na gostovanju pri Genoi remizirala z 1:1.

Pri vijoličastih sta bila oba slovenska nogometaša - tako kot je to v zadnjih tednih že v navadi - znova na stranskem tiru, Jasmin Kurtić je tekmo začel na klopi za rezervne nogometaše in je v igro vstopil v 69. minuti, ko je zamenjal prišleka Alessandra Diamantija, Josipa Iličića ni bilo v kadru. 

Nogometaši iz Firenc so se že zgodaj znašli v zaostanku, v 14.  minuti si je namreč bizaren avtogol zabil romunski vratar Ciprian Tatarusanu, ki - odkar je Brazilec Neto izjavil, da ne bo podaljšal pogodbe s Fiorentino - v zadnjem času opravlja delo prvega čuvaja mreže pri Firenčanih. Po lepi akciji Genoe je do strela prišel Stefano Sturaro, ki je zadel vratnico, žoga pa se je odbila nazaj direktno v glavo nesrečnemu Taturusanu. 

Fiorentina je sicer v drugem polčasu prišla do izenačenja preko Gonzala Rodrigueza, več kot remija pa jim ni uspelo iztržiti. 

V priloženem videoposnetku si lahko pogledate nesrečen avtogol Taturusanuja.