© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
07.09.2014 18:02:23

Odštevanje do začetka lova na zaklad

Drago Wernig - TAKA

V štajerski prestolnici se bo v ponedeljek zjutraj začela prodaja kompletov vstopnic za domače tekme Maribora v ligi prvakov.

V ponedeljek zjutraj bo stekla nestrpno pričakovana prodaja vstopnic za tekme skupinskega dela lige prvakov. Lahko bi rekli, da se začenja lov na zaklad, glede na izjemno zanimanje so dragoceni koščki papirja vredni suhega zlata. Tako kot je že v navadi, najprej samo za kupce sezonskih vstopnic NK Maribor. In samo v kompletih za vse tri domače dvoboje. Spomnimo, najprej bo 17. septembra pod Kalvarijo gostoval lizbonski Sporting, 5. novembra Chelsea in 10. decembra še Schalke.

Prodajni mesti bosta klubska trgovina Vijol'čna Bajta in blagajna A na južni ploščadi stadiona Ljudski vrt. Vsak bo lahko po nižji ceni kupil komplet za svoj sedež in še dva kompleta za svoje najbližje po prodajni ceni. Obe prodajni mesti bosta za kupce sezonskih vstopnic odprti v ponedeljek, v torek in sredo od 9. do 19. ure. Vključno do srede, 10. septembra, bodo za njih tudi rezervirani sedeži. Če bo ostalo še kaj vstopnic, bo nato v četrtek, 11. septembra, organizirana prosta prodaja.

Cene kompletov vstopnic: 90 evrov tribune vzhod, zahod (brez sektorjev D, E) in sever (brez sektorja D); 87 evrov člani baznih postaj; 70 evrov kupci sezonskih vstopnic; 60 evrov mladostniki do 15. leta; 45 evrov kupci sezonskih vstopnic U-15; 24 evrov Viole s članskimi izkaznicami

V prodaji bosta še dodatna kompleta vstopnic prve (zahod, sektorja D, E - 130 evrov) in tretje kategorije (sever, sektor D - 75 evrov).

VIJOL'ČNA KRI ZA VSE LJUDI
V Ljudskem vrtu pa ne bo živahno le zaradi začetka prodaje vstopnic, hkrati bo namreč potekala zdaj že tradicionalna krvodajalska akcija (prav tako se bo začela ob 9. uri) ob sloganu Vijol'čna kri za vse ljudi. Tudi ob tem hvale vrednem človekoljubnem dogodku je pričakovati velik odziv.