© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
05.09.2014 10:25:55

Šestoligaš bi Ronaldinha

Reuters

Basingstoke Town, klub iz angleške šeste lige, želi v svoje vrste zvabiti velikega Ronaldinha.

Brazilski zvezdnik Ronaldinho, ki se je nedolgo tega razšel z Atletico Mineirom, je še vedno brez kluba. Ne pa tudi brez ponudb; govori se, da ga želijo številni, a za zdaj se nekoč najboljši nogometaš na svetu še ni odločil, kam ga bo odnesla nogometna pot. Se mu je pa ponudila sila zanimiva opcija, čeprav že skorajda absurdna: v svoje vrste ga namreč vabi klub iz Anglije, toda ne iz elitne premier lige, pač pa amaterski kolektiv iz šeste lige!

"Pogovarjali smo se, ponudba je na mizi, zdaj je vse odvisno od Ronaldinha, ali jo bo sprejel ali ne," je razkril Simon Hood, marketinški direktor kluba po imenu Basingstoke Town, in nadaljeval: "Če želi priti v angleški nogomet, potem ne vidim boljše priložnosti kot tako, da podpiše za nas."

Toda precej bolj verjetno je, da bo Ronaldinho odšel v Indijo in se kot naslednji pridružil projekti, ki je že privabil Davida Trezegueta, Alessandra Del Piera, Roberta Piresa, Zica in druge. Ronaldinha menda želi Chennai Titans. "Povabili so nas k temu projektu. Nismo še podali dokončnega odgovora, ampak nam je všeč, kar smo slišali," pravi nogometašev agent Roberto de Assis in dodaja: "Za zdaj smo v fazi, ko poslušamo vse, ki so nam pripravljeni kaj ponuditi. Toda kmalu se bomo odločili in tedaj boste tudi vi izvedeli za to."