© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
06.04.2015 11:03:36

Nogometaš rdečih vragov afero skušal pomesti pod preprogo

Reuters

Pred meseci je na Otoku predvsem v tabloidih zaokrožila novica o tem, da naj bi eden od nogometašev rdečih vragov imel razmerje za eno noč.

Zdaj pa se je oglasilo dekle, ki je noč preživelo z Marcosom Rojom. Sarah Watson je razkrila svojo stran zgodbe, ki pričakovano ne meče dobro luč na nogometaša. Obtožila ga je namreč, da ga je želela njegova odvetniška služba prikazati kot izsiljevalko, ki zahteva 100 tisoč funtov v zameno za tišino, zdaj pa se je odločila, da javno razkrije svojo stran zgodbe. 

Z Rojom sta se spoznala na božič, ko so imeli nogometaši Uniteda zabavo. "V lokalu je prišel do mene in se usedel. Njegova angleščina je bila zelo slaba, toda trudil se je in mi govoril lepe stvari. Tudi to, da sem zelo lepa. Vse skupaj je bilo zelo sladko, zato sem mu dala svojo številko," je povedala Sarah.

Že nekaj ur kasneje je od njega dobila prvo sporočilo, zato se je s prijateljico odpravila k njegovemu prijatelju, kjer so nadaljevali z zabavo. Najprej je prijatelj Kristian Bereit vprašal, koliko denarja zahteva za spolne odnose z Marcosom. "Rekla sem mu, da nisem prostitutka. Na koncu sva z Rojom pristala v spalnici, toda samo zato, ker mi je bil zelo všeč."

sarah watson
vszi

Po njenih besedah naj bi ji nogometaš Uniteda še naprej pošiljal sporočila, ona pa mu ni odgovarjala, ker je izvedela, da ima ženo in otroka. Kmalu je dobila klic Rojovega prijatelja, s katerim sta se tudi dobila in ki ji je ponudil 100 tisoč funtov v zameno za tišino, ki ga je Sarah tudi sprejela. "Nisem naredila ničesar prepovedanega ali kaj, česar bi se sramovala. Priložnost, da zaslužim nekaj denarja in plačam za tečaj osebnega trenerstva, je bila preveč mamljiva," je razkrila.

rojo druzina
Instagram

Toda Rojov agent in odvetnika sta jo po tem dogodku želela v časopisih prikazati kot dekle, ki je izsililo to vsoto denarja, zato se je odločila, da opere svoje ime. Poiskala je odvetnika v Liverpoolu, na koncu pa je sodišče odločilo, da mora Rojo plačati sodne stroške v višini 25 tisoč funtov.

"Nisem ponosna na to, kar sem storila, toda sem samsko dekle in imela sem se lepo. Je res, da sem narobe ocenila vse dogodke tiste noči, a si nisem zaslužila tisto, kar je sledilo," je dodala osebna trenerka v fitnesu.