© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
03.04.2015 13:26:23

Družinsko nasilje nadgrajeno z grizenjem

Za Bayernom niso najlepši dnevi. Med reprezentančnim premorom se je huje poškodoval avstrijski zvezdnik David Alaba, že prej Arjen Robben, včeraj pa so lahko navijači bavarskega velikana v medijih brali o obtožbah proti Jeromu Boatengu.

Ni kaj, delo trenerja Pepa Guardiole je čez noč postalo še težje. Alaba se je poškodoval na prijateljski tekmi Avstrije z BiH. Zaradi strganih kolenskih vezi pričakujejo, da je zanj sezone konec, saj naj bi za popolno okrevanje potreboval dva meseca. Pred slabima dvema tednoma je kot prvi na bolniški dopust moral Robben, ki bo zaradi poškodbe trebušne mišice prav tako odsoten več tednov.

Verjetno je Guardiola hitro začel razmišljati, kako bo na najboljši način zapolnil vrzel, ki je nastala po omenjenih poškodbah, in najbrž je pomislil tudi na večjo vlogo nemškega reprezentanta Jeroma Boatenga. Če ni, pa je včeraj gotovo mislil nanj, saj je Boateng pristal na naslovnici Bilda.

888-28-boateng OBREZ re
Reuters
Na prvi strani največjega nemškega časnika, ki ima okoli trimilijonsko naklado, se 26-letni nogometaš ni znašel zaradi kakšne prijetne novice, ravno nasprotno. Njegova nekdanja zaročenka Sherin Senler ga je obtožila družinskega nasilja, še posebej pa je izpostavila grizenje, s katerim naj bi ji prizadejal veliko bolečin. Obtožbe proti nekdanjemu partnerju je 25-letnica ta teden vložila tudi uradno v pisarno tožilca v Berlinu, kar so že potrdili tamkajšnji policisti. 


Jerome in Sherin sta se spoznala v Berlinu in bila par osem let. "To je bila ljubezen na prvi pogled. Zadelo me je kot strela z neba," je pred leti dejala temnolaska, ki se je zaljubila v takrat še talentiranega, a neznanega nogometaša. Po štirih letih veze sta Sherin in Jerome postala starša, družino sta povečali dvojčici Lamia in Soley.

888-28-boateng 5 vszi

Odkar sva skupaj, je prišlo do vsaj 20 incidentov fizičnega obračunavanja, a nisem ga zapustila, ker sem vedno upala, da lahko rešiva razmerje. Od nekaj sem ga ljubila, še zdaj ga.

Bild je poročal, da je bilo njuno razmerje zelo burno, da sta se od leta 2008 velikokrat razšla, a nato spet pobotala in tako naprej. Sherin je izjavila, da je bil Jerome od nekdaj zelo ljubosumen in da sta se od vsega začetka zaradi tega velikokrat sprla. Pred šestimi tedni pa je dokončno počilo, ko naj bi jo, tako pravi Sherin, Boateng nagnal iz njune hiše, ko je želela od njega dobiti privoljenje za skrbništvo nad hčerkama. Poleg obtožbe o družinskem nasilju Sherin nogometašu očita, da zanemarja hčerki.

Sherin pravi, da se je Jerome med 1. majem 2014 in 5. februarjem 2015 večkrat fizično znesel nad njo, da je prišlo celo tako daleč, da jo je ugriznil. Čeprav naj bi bile posledice teh obračunavanj vidne na njenem telesu, pa Sherin nikoli ni obiskala zdravnika.

888-28-boateng 4 vszi
"Nisem se hotela ločiti od hčerk," je povedala: "Odkar sva skupaj, je prišlo do vsaj 20 incidentov fizičnega obračunavanja, a nisem ga zapustila, ker sem vedno upala, da lahko rešiva razmerje. Od nekaj sem ga ljubila, še zdaj ga. Zelo težko mi je, ko pomislim, da bom morala na sodišču pričati proti njemu. Vedno sem mislila, da nama bo uspelo zgladiti vse spore. Jerome zna biti tudi zelo ljubeč." 


Par se je junija lani zaročil, Sherin in dvojčici so bile ob Jeroumu v Braziliji, ko je z elfom osvojil vrh nogometnega sveta. Od poletja pa so razlike med Jeromom in Sherin iz dneva v dan postajale večje. Zdaj oba s prstom kažeta drug na drugega, za epilog bo poskrbelo sodišče, Jerome pa se je za zdaj zavil v molk.

Galerija