© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
24.12.2014 13:14:35

Ronaldov sin poskrbel za škandal

Reuters

Le kdo se ne spomni legendarnega Ronalda, ki je nogometne navijače po vsem svetu navduševal v dresih Cruzeira, PSV-ja, Barcelone, Interja, Reala, Milana, Corinthiansa in brazilske reprezentance.

Poleg 'zažiganja' na nogometnih zelenicah, je bil z nekaterimi svojimi 'izpadi' večkrat tudi tarča rumenega tiska. Ena najbolj znanih zgodb je bil škandal s tremi travestiti, ki jih je spoznal v enem izmed nočnih lokalov. Prav tako je bilo tema pogovorov tudi njegovo ljubezensko življenje, v katerem so se mu s tremi partnerkami rodili štirje otroci.

V teh dneh pa je v Braziliji ena glavnih tem pogovorov njegov najstarejši sin Ronald. V javnost so namreč prišle fotografije, na katerih se štirinajstletnik v enem izmed nočnih lokalov poljublja z Lu Bernardi.

ronald 1
vszi

Vse lepo in prav, če ne bi šlo za 27-letno vzgojiteljico, ki je tudi priznala ljubezensko razmerje z najstnikom. "Prisežem, da nisem vedela, da je star le 14 let. V klubu, kjer sva se spoznala, je bil višji od vseh. Le kdo bi pomislil na to, da je fant visok 185 centimetrov, mladoleten," je dejala Bernadijeva, in nadaljevala: "Zlagal se je in rekel, da jih ima 18. Prisežem, da nisem niti pomislila na to, da bi lahko bil mladoleten. Je dober sogovornik in nikakor ni deloval nezrelo."

Tako pravi vzgojiteljica, sama pa najbolje ve, ali govori resnico.

ronald 2
vszi