© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.12.2014 16:46:16

Lepotički bi vozili Reusa, a ne zastonj

Marco Reus je pred dnevi poskrbel za zgražanje številnih, potem ko je postalo jasno, da mora zaradi prometnih grehov plačati več kot 500 tisoč evrov.

Nogometaša Borussie iz Dortmunda številni obsojajo, da s tem daje napačen zgled mladim, vsem pa se njegovi grehi vendarle ne zdijo obsojanja vredni. Še korak naprej pa sta naredili dve nemški lepotički, ki sta se odločili, da bosta Reusovo afero izkoristili za svojo promocijo. Tako Isabella Stratigakis kot tudi Jordan Carver sta 24-letnemu nogometašu prijazno ponudili prevoz, toda ne brez plačila. A ne v obliki denarja, čeprav bi si Reus to zlahka privoščil, vsaj glede na to, kako dobro ga plačuje Borussia.

804-57-lepotica2

"Marco, pridi v moj avto. Res je, da nimam takšnega spojlerja kot ti, toda znam voziti in z mano nikdar več ne boš imel težav s policisti. Vse, kar zahtevam v zameno, je zmenek," je nogometašu sporočila Isabella Stratigakis, Jordan Carver, ki izstopa po svojem res bujnem oprsju, pa je Reusu dala celo izbiro: "Moj ljubljeni Marco. Ne samo, da sem te pripravljena voziti 24 ur na dan, lahko ti hkrati pomagam pri tem, da vozniško dovoljenje dobiš nazaj. Moraš pa se strinjati z nečim: ali se zaljubi vame ali pa prestopi iz Borussie v Bayern. Vem, da sem rahlo požrešna, toda obe možnosti sta čudoviti."

804-57-lepotica3

Reus na vabili še ni odgovoril, vprašanje, ali seveda sploh bo. No, a vsaj ljubosumnih izpadov svojega dekleta se mu ni treba bati. Reus je bil do lani v razmerju s Carolin Böhs, toda nato sta se po štirih letih razšla. In nogometni zvezdnik zdaj menda to s pridom izkorišča. Če se bo torej vendarle odzval na katero od obeh ponudb, to verjetno ne bi bilo preveliko presenečenje ...