© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
28.11.2014 21:50:32

Hamiltonova napaka tedna

Za britanskim voznikom formule ena je sanjski teden. Osvojil je naslov svetovnega prvaka, sprošča se ob snemanju glasbenega prvenca, a vendarle je šlo nekaj narobe.

Nekaj, si čimer bi si lahko nakopal slabo voljo svoje srčne izbranke Nicole Scherzinger, sicer slavne pevke. Novopečeni svetovni prvak je bil namreč gost radijske postaje BBC, kjer je med drugim tekmoval v glasbenem kvizu. Prepoznati je moral pesmi, ki so mu jih zavrteli. Vse lepo in prav, dokler za enega od njih ni rekel, da ga ne prepozna. Da ve sicer, da ima prste vmes znani producent Timbaland, ne prepozna pa izvajalca. Da, prav ste ugotovili, bila je njegova izbranka s pesmijo Scream. "Ne morem verjeti, da ste mi to storili. Slišal jih bom, ko pridem domov," je v smehu povedal Hamilton. 

Glasba pa je poleg dirkanja in družinskih obveznosti pomemben del življenja. Manj znano je, da Hamilton med potovanji in selitvijo iz dirke na dirko piše in ustvarja svoje pesmi, pripravlja pa tudi svoj glasbeni prvenec v r'n'b ritmih. "Ko sem bil na Japonskem, sem od ponedeljka do srede preživel v studiu, konec tedna pa sem dirkal," je priznal Hamilton, ki je doma zgradil tudi zasebni studio. "Najprej je bil mišljen za Nicole, da ji ne bo potrebno veliko časa preživljati zdoma, zdaj pa komaj pride na vrsto, saj sem vedno tam."