© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.09.2015 18:23:27

Bačinović klavrno krenil v novo sezono

vszi

Nova klubska sezona se za nekdanjega reprezentančnega vezista Armina Bačinovića ni začela ravno idealno.

Kljub reprezentančnem premoru klubske zelenice v Italiji ne samevajo povsem. V drugi ligi so namreč na sporedu tekme prvega kroga, za zdaj se je najvišje zmage veselil Livorno, ki je bil s 4:0 boljši od PescareEnej Jelenič za domače ni igral, tudi na klopi ga ni bilo.

Medtem se je Armin Bačinović znašel v udarni enajsterici Virtus Lanciana, toda na gostovanju pri Pro Vercelliju razloga za zadovoljstvo ni imel. Gostje so namreč izgubili, krivec za to je tudi Bačinović. Nekdanji standardni član slovenske reprezentance tekme namreč ni končal na igrišču, sodnik mu je v 66. minuti pri rezultatu 1:1 pokazali drugi rumeni karton in s tem predčasno pot pod prho. Domači so prednost igralca več izkoristili, enajst minut pred koncem zabili še drugi gol in se veselili zmage z 2:1. Za Bačinovića je bil to drugi rdeči karton, odkar igra za Virtus, odkar igra v Italiji, je bil izključen že petkrat.

Izgubil je tudi Como, v Perugii je klonil z 0:2. Žan Benedičič, ki je tik pred koncem poletnega prestopnega roka iz AC Milana prestopil h Comu, ni igral, tekmo je presedel na klopi za rezerve.