© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
07.05.2015 13:43:33

Za vedno v zgodovini Rangersa?

Profimedia

Pri škotskem velikanu Rangersu so resnično navdušeni nad Harisom Vučkićem.

Čeprav se je v Glasgow preselil šele na začetku februarja, je slovenski nogometaš Haris Vučkić pri Rangersu že pustil zelo dober vtis. Kaj zelo dobrega, celo odličnega. In zaradi imenitnih predstav in zaradi številnih zadetkov – Domžalčan je v modrem dresu na vsega šestnajstih tekmah zabil kar devet golov. Tudi po njegovi zaslugi Rangers tako ostaja v igri za vrnitev med elito, Vučkić pa bo v teh dneh držal pesti še za nekaj: da bo slavil v izboru prav posebne vrste.

Rangers je danes razkril imena treh posameznikov, ki se potegujejo za nagrado najboljšega klubskega nogometaša sezone 2014/15. Vučkić se je med nominiranci znašel kljub poznemu prihodu na stadion Ibrox, njegova "nasprotnika" v izboru pa bosta Nicky Law in Darren McGregor.

To pa ni edina nagrada, za katero se Vučkić poteguje. Kar trije njegovi zadetki so namreč v igri za najboljši gol sezone, in sicer tisti, ki jih je dosegel na tekmah s Cowdenbeathom, Raith Roversom in Dumbartonom. Glasovanje se bo zaključilo 18. maja, svoj glas pa lahko oddate tudi vi, in sicer s klikom tukaj.