© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
08.04.2015 10:22:40

Vučkić nič več za srake, čaka na potezo Rangersa

Profimedia

Haris Vučkić je za otoške medije razkril, da v naslednji sezoni ne bo več nastopal za Newcastle.

Vučkić se je v Newcastle iz Domžal preselil pri vsega šestnajstih letih, njegov preboj v člansko ekipo pa so velikokrat zaznamovale poškodbe. Zato ni čudno, da je za srake v elitni premier ligi nastopil le sedemkrat, kar je občutno manj, kot je otrok Domžal pričakoval pred odhodom v Anglijo.

Veliko časa je preživel kot posojen igralec v nižjih ligah, kot kaže pa je svoj prostor pod soncem našel na Škotskem. Tja je odpotoval v paketu, ki ga je k Rangersu dostavil Newcastlu, Vučkić pa je edini, ki je to priložnost izkoristil. Šest zadetkov na trinajstih tekmah je dovolj, da je prepričal trenerja Sama McCalla, tudi mladenič pa je izjemno zadovoljen v barvah škotskega velikana.

Zdaj je razkril tudi, da se ne bo več vrnil v Anglijo. "V naslednji sezoni ne bom več igral za Newcastle. Nisem žalosten, saj sem osredotočen le na to, da se Rangers vrne med elito. Če nam to uspe, potem upam, da bom tudi v naslednji sezoni še v klubu. Zdaj je na potezi Rangers, toda pripravljen sem podpisati. Ena mojih največjih želja je zadeti proti Celticu," je na dušo popihal trenutnim delodajalcem in navijačem Rangersa.