© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
07.04.2015 20:08:15

Na treningu Reala kot na plesnem tečaju (video)

vszi

Trije porazi (Athletic, Schalke, Barcelona) na zadnjih štirih tekmah so precej negativno vplivali na moralo nogometašev madridskega Reala.

Davek za slabo serijo galaktikov pa je v nedeljo plačala nedolžna Granada. Njen 25-letni vratar Oier je moral iz svoje mreže pobrati kar devet žog, medtem ko so rdeče-beli na pravo kanonado odgovorili s samo enim zadetkom.

Visoka zmaga je odlično vplivala na razpoloženje čete, ki jo vodi Carlo Ancelotti. To je bilo zelo očitno tudi na torkovem treningu, na katerem med igranjem pepčka ni manjkalo niti plesnih korakov.

Pri tem je prednjačil Marcelo, Brazilec je pokazal svoje znanje sambe, ampak ni bil edini, ki je na tak način popestril trening. Pete so namreč srbele tudi Jeseja Rodrigueza in Alvara Arbeloo, ki sta se prav tako sproščeno zazibala v plesnih ritmih.

Real bo v sredo v 30. krogu la lige gostoval pri Rayu Vallecanu, ki bo v tekmo vstopil na krilih treh zaporednih zmag. Prav zanimivo bo videti, katero koreografijo si bodo tokrat omislili Ancelottijevi fantje, se bodo mimo domačih branilcev skušali "sprehoditi" v ritmih polke, morda valčka, ali se bodo mogoče prelevili v prave baletnike?