© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
15.02.2015 10:45:36

Srhljiv prekršek nad Krhinom (video)

vszi

Sreča v nesreči za novopečenega člana Cordobe.

Za Renejem Krhinom je sobota prepletena s številnimi čustvi. Odigral je prvo tekmo v dresu Cordobe, debi v primeri division je nov mejnik v karieri 24-letnega vezista, toda dvoboj pred 29.850 gledalci na stadionu Ramon Sanchez-Pizjuan se ni razpletel po željah ekipe, ki ji s klopi poveljuje srbski strokovnjak Miroslav Đukić. Sevilla je slavila s 3:0, za ves izkupiček gostiteljev so v polno zadeli Grzegorz Krychowiak (38), Carlos Bacca (44) in Vicente Iborra (76).

Tekma ni bila ravno miroljubna, sodnik Vicandi Garrido je pokazal dva rdeča kartona. Najprej so na začetku drugega polčasa gostje ostali brez Kamerunca Patricka Ekenga, v 73. minuti pa je moral pod prho tudi domači vezist Grzegorz Krychowiak, in sicer zaradi grobega prekrška nad Renejem Krhinom.

Štajerec je prestregel podajo in nato žogo še izmaknil pred poljskim igralcem zvezne vrste, nakar je slednji nepazljivo stegnil nogo in s podplatom zadel pod koleno novega člana Cordobe.

Tudi priloženi videoposnetek razkriva, da je bilo vse skupaj videti srhljivo in mnogi so bili prepričani, da je noga zlomljena, na srečo se je razpletlo brez hujših posledic. In naposled še z ostrim Krhinovim odzivom, ki je želel obračunati s Krychowiakom (pozneje se mu je opravičil), za izbruh jeze si je prislužil rumeni karton.

Ob tem dodajmo, da je Cordoba z enajstim porazom zdrsnila na zadnje mesto na lestvici.