© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rj
rj
28.07.2014 16:22:55

Milanič opreza za Pečnikom

Drago Wernig - TAKA

Že res, da se je Nejc Pečnik spet priključil treningom Crvene zvezde, a že kmalu bi se lahko preselil v sosednjo Avstrijo.

Nejc Pečnik je odpotoval v Čatež in se tam priključil treningom Crvene zvezde. To sicer ne pomeni, da bo reprezentant Slovenije dejansko še naprej igral za klub iz Beograda. Izvedeli smo namreč, da se ne glede na vse zanj zanima nekaj klubov, kot eden zadnjih pa se je po naših informacijah v boj zanj spustil tudi Sturm.

Gradčani so slabo startali v novo sezono, Darko Milanič in njegovi varovanci so izgubili na obeh uvodnih tekmah v novi sezoni. V 180 minutah so črno-beli zabili vsega en gol, očitno se jim še kako pozna odsotnost Roberta Berića, ki je nedolgo tega prestopil v Rapid. Berić je bil v pretekli sezoni skupaj z Danielom Beichlerjem prvi strelec Sturma, kjer bodo, kot vse kaže, morali poiskati primerno zamenjavo zanj.

In očitno se je Milanič spet ogrel za rojaka, Avstrijci menda že pripravljajo ponudbo za Pečnika, ki je v sezoni 2013/14 s Crveno zvezdo osvojil naslov srbskega prvaka, Delije pa so ga izbrale celo za najboljšega nogometaša rdeče-belih. Kljub temu mu doslej ni uspelo poiskati novega delodajalca, zato se je tudi vrnil na treninge Beograjčanov. A kot rečeno, morda bo že v kratkem zapustil Čatež in odpotoval v Gradec.