© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
30.03.2015 14:34:47

Grški reprezentanti vpleteni v nesrečo s smrtnim izidom (video)

Twitter

Nogometaši Grčije so v nedeljo zvečer v okviru 5. kroga kvalifikacij za Euro 2016 gostovali na Madžarskem in prišli do svoje druge točke. Dvoboj se je končal brez zadetkov.

V ponedeljkovih dopoldanskih urah so bili trije grški reprezentanti v Budimpešti vpleteni v grozljivo prometno nesrečo, ki je terjala tudi smrtno žrtev, medtem ko naj bi bile tri osebe težje poškodovane.

Vangelis Moras, Panajotis Tahcidis in Janis Fetfacidis si kruh služijo v Italiji, prvi in drugi sta člana Verone, tretji pa je soigralec Boštjana Cesarja in Valterja Birse pri Chievu.

Fantje so se dopoldan s taksijem odpravili proti letališču, od koder so želeli pot nadaljevati v našo zahodno soseščino. Vendar pa do letališča niso prišli, saj se je po informacijah, ki prihajajo z Madžarske, v njih zaletelo drugo vozilo. Voznik tega avtomobila naj bi zaspal za volanom.

nesreca2
Twitter
Vse so odpeljali v bolnišnico, nogometaši pa so imeli srečo v nesreči, saj niso utrpeli hujših posledic.. Fetfacidisu so morali zašiti rano na glavi, Tahcidisu pa na kolenu. Zato pa ni imel sreče voznik drugega vozila, ki je podlegel posledicam.

"S fanti je vse v redu, ni razloga za skrb. Na poti proti letališču se je njihovo vozilo zaletelo v drugo vozilo ampak se tako igralci kot njihov voznik dobro počutijo in sem jih že obiskal v bolnišnici. Na žalost je umrl voznik drugega vozila," je v sporočilu za javnost zapisal direktor grškega veleposlaništva na Madžarskem Lambros Cokos.

nesreca1
Twitter