© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
30.03.2015 07:50:27

Torresa so v Liverpoolu preplavila čustva (video)

vszi

Na stadionu Anfield je v nedeljo potekala dobrodelna tekma, ki sta jo organizirala kapetan Liverpoola Steven Gerrard in njegov nekdanji soigralec ter legenda kluba Jamie Carragher.

Na njej je nastopila kopica nekdanjih nogometašev Liverpoola in drugih zvezdnikov.

Zelo zanimivo pa je bilo, kakšen sprejem so navijači pripravili Fernandu Torresu, ki je na igrišče stopil v drugem polčasu skupaj s še eno klubsko legendo Luisom Suarezom. Enaintridesetletni Španec je dres Liverpoola nosil med letoma 2007 in 2011, ko se je za približno 60 milijonov evrov (50 milijonov funtov) preselil k Chelseaju. Za Liverpool je v treh letih in pol na 152 tekmah zabil 81 golov in pustil res velik pečat v klubu.

Navijači se tega še kako dobro spomnijo, čeprav so bili zelo jezni, ko jih je zapustil in odšel k velikemu tekmecu. To je zdaj očitno pozabljeno, saj so ga ob vrnitvi na Anfield toplo sprejeli in zapeli pesem posvečeno svojemu nekdanjemu junaku. Torres je po tekmi povedal, da mu je bilo ob tem zelo toplo pri srcu.

Svoje sporočilo navijačem pa je objavil kar na svojem instagram profilu, ki se v prostem prevodu glasi nekako takole: "Hvala vam, navijači Liverpoola, za vse, kar ste mi dali v moji karieri. Vi ste nekaj posebnega. Privilegij je, da sem lahko še enkrat igral pred vami. Danes sem se pomiril s samim seboj, ko sem slišal, kako ste peli moje ime. To je nekaj, česar ne bom nikoli pozabil. Liverpool, zahvaljujem se ti iz dna srca!!!"