© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
29.03.2015 21:57:14

Medel Neymarja obtožil teatralnosti (video)

vszi

Londonski stadion Emirates je danes gostil zanimivo prijateljsko tekmo.

Nasproti sta si namreč stala južnoameriška tekmeca Brazilija in Čile. Na koncu so bili bolj veseli Brazilci, ki so dvoboj dobili z 1:0. Edini zadetek je dosegel rezervist Roberto Firmino, vezist nemškega Hoffenheima je v polno meril v 72. minuti, le dvanajst minut po tem, ko je zamenjal Luiza Adriana.

Srečanje ni bilo prav nič prijateljsko, saj je moral glavni sodnik Martin Atkinson strasti (u)miriti s sedmimi rumenimi kartoni.

Ni ga pa podelil Garyju Medelu, ki je po enem izmed dvobojev grdo in predvsem namerno pohodil Neymarja. Čilenec je nato povsem mirno odkorakal s kraja dogodka, medtem ko se je Brazilec v bolečinah zvijal na igrišču.

Po tekmi je Medel na svojem instagram profilu objavil (delno) fotografijo omenjenega dvoboja. Pri tem se vidi, kako se je Neymar branil in brcnil proti njegovemu kolenu, ne vidi pa se, da je sam pohodil tekmeca.

Zanimiv je bil tudi podpis pod fotografijo, v katerem član Interja z vzdevkom Pitbull pravi: "Trenja so nekaj povsem normalnega v nogometu. Vendar pa nekateri iz tega delajo teater, medtem ko drugi nadaljujejo z igro. Škoda, ker tega vsi ne morejo videti."