© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
29.03.2015 13:07:18

Mladenič za 49 milijonov zatresel domžalsko mrežo

Varovanci Luke Elsnerja so morali priznati premoč Sturmu.

Domžalčani so konec tedna izkoristili za "skok" k severnim sosedom, kjer so odigrali prijateljsko tekmo s Sturmom. V svojem vadbenem centru v Messendorfu so graški črno-beli zmagali z 1:0 (0:0), edini gol je v 68. minuti dosegel Donis Avdijaj.

Gre za mladeniča, ki ima status posojenega igralca Schalkeja, doslej je najbolj zaslovel po odkupni klavzuli, ki jo ima v pogodbi s klubom iz Gelsenkirchna, ta namreč znaša kar 49 milijonov evrov. Rumeno-modri so tekmo odigrali v postavi Trilles, Skubic, Korun (od 81. Mvita), Horić, Trajkovski (od 60. Dobrovoljc), Zec, Kous (od 46. Juninho), Črnic, Horvat (od 66. Jelar), Morel (od 70. Podlogar), Eterović (od 46. Vuk).

"Povsem zasluženo smo izgubili. Lahko bi rekel, da smo jo še dobro odnesli. Igrali smo proti vrhunski ekipi, ki se bo v naši regiji kmalu vrnila med najboljše. To kažejo tudi trenutni rezultati v avstrijskem prvenstvu, kjer se vztrajno dvigajo po lestvici. Na zadnjih petih tekmah so kar štirikrat zmagali. Kljub temu je to raven, s katero se bomo morali kosati, če želimo postati boljša ekipa," je povedal trener Domžal Luka Elsner.