© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
br
br
29.03.2015 10:17:42

Lazarević: S Kurtićem sva malce zaplesala

Arsen Perić

Član Sassuola se je na tekmi proti San Marinu veselil prvega gola v reprezentančne dresu.

Dejan Lazarević je v petkovem večeru poskrbel za enega od najlepših trenutkov dvoboja proti San Marinu. Sin vetra je v 73. minuti po levi strani sijajno prodrl v kazenski prostor in zadel v polno. Prvič v reprezentančnem dresu, nasprotni branilci so ga lahko spremljali le s pogledom.

"Ta gol je bil zame zares zelo pomemben. Posebni občutki so, ko zabiješ za svojo državo. Vesel sem, upam pa, da jih bo v prihodnje še več. Gol posvečam svoji družini, punci in vsem, ki mi stojijo ob strani," je po reprezentančnem prvencu dejal Dejan Lazarević, ki je krstni zadetek proslavil na izviren način.

"S Kurtičem sva malce zaplesala, tako sva se dogovorila že pred tekmo. Poveselil sem se tudi z igralci na klopi, ker smo dobra druščina in smo pravi prijatelji tudi izven igrišča. Ni pomembno kdo se vpiše med strelce, vsi se razveselimo vsakega zadetka za reprezentanco. S tem dokazujemo, da smo prava ekipa in dihamo vsi za enega ter eden za vse. Lepo je videti, ko se tako veselimo," nogometaš Sassuola veselja ni skrival.

lazarevic ap
Arsen Perić
"Vedeli smo, da ne bo lahko. Nobene ekipe ne smeš podcenjevati, saj si lahko hitro kaznovan. Selektor nam je rekel, naj napademo od prve minute in tako smo tudi storili. Uživali smo na igrišču, kar je najbolj pomembna stvar v nogometu. Nasprotnike smo spoštovali in šli do konca. Tokrat se nam je odprlo in v tem ritmu moramo nadaljevati," je povedal Dejan Lazarević


Ponujeno minutažo je izkoristil na najboljši možni način: "Vesel sem, da mi je selektor namenil pol ure igralnega časa. Najprej moram priti do bolj pomembne vloge v klubu in šele nato bom lahko upal na večjo minutažo v reprezentanci. Ko pridem v igro, skušam vselej pomagati ekipi s prodori in izkoristiti moje lastnosti. Vsak gol pa ti okrepi samozavest. Vsi vemo, kaj si želimo, nadaljevati moramo v tem ritmu in verjamem, da bodo temu sledili tudi rezultati."

Ker Dejan Lazarević igra v serie A, ga reprezentanti San Marina kakopak odlično poznajo. Zato pač ni presenečenje, da si jih je kar nekaj želelo njegov dres, a osrečil je lahko le dva.