© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2014 08:45:16

James in Falcao v Ljubljani! Po Angliji še Kolumbija

Reuters

Slovenijo bo malce po gostovanju v Londonu odigrala še prijateljsko tekmo z zvezdniško Kolumbijo.

Nogometna zveza Slovenije (NZS) bo po naših informacijah danes uradno potrdila odmevno prijateljsko tekmo: četa selektorja Srečka Katanca se bo naslednji mesec pomerila s Kolumbijo!

November bo torej za slovensko reprezentanco spektakularen mesec. Najprej se bo na kultnem Wembleyju udarila z velesilo Anglijo, nekaj dni kasneje bo v Ljubljani merila še moči s Kolumbijo, ki je letos blestela tudi na svetovnem prvenstvu v Braziliji. Tekma z Anglijo bo v Londonu odigrana 15. novembra, Kolumbija bo Slovenijo obiskala nekaj dni kasneje.

James Rodriguez, ki je letos iz Monaca prestopil v madridski Real, Radamel Falcao, ki po novem nosi dres Manchester Uniteda, Jackson Martinez, ki zabija gole pri Portu, Juan Cuadrado, ki je soigralec Josipa Iličića pri Fiorentini, Fredy Guarin, ki je eden od zvezdnikov Interja, Pablo Armero iz Milana in številni drugi znani obrazi se bodo v Ljubljani oglasili 18. novembra, vse podrobnosti glede obračuna v Stožicah pa bodo, kot rečeno, znane danes.

Štiri dni pred tem oziroma dan pred tekmo med Anglijo in Slovenijo bo sicer tudi Kolumbija gostovala v Londonu, toda ne na Wembleyju. Na stadionu Craven Cottage, kjer domuje Fulham, se bo udarila z Združenimi državami Amerike.