© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.09.2015 08:48:55

Albert Riera ekskluzivno: Popolnoma razumem, da ste začudeni. Toda ...

Drago Wernig - TAKA

Nekdanji španski reprezentant Albert Riera, ki je svoj čas nosil dres Liverpoola, je v ekskluzivnem pogovoru za Ekipo SN strnil misli po prestopu v Zavrč.

Miranu Vuku in Dušanu Petkoviću je uspel veliki met. Uspelo jima je, kar se je še pred manj kot 24 urami zdelo nemogoče. Kljub temu, da sta v preteklih dneh napovedovala takšen scenarij, so bili redki, zelo redki, ki so verjeli v njegovo uresničitev, toda dvomov zdaj ni več. V torkovem popoldnevu se je zgodilo. Albert Riera je pripotoval v Haloze in opravil prvi trening pod vodstvom trenerja Slavka Matića, v nadaljevanju sezone bo branil barve Zavrča.

"Brez skrbi, popolnoma razumem, da ste začudeni," se je ob našem klicu nasmejal Španec, ko je spoznal, da težko verjamemo, da je to res tisti Riera. "To ni nespoštljivo niti do mene niti do kluba, je nekaj povsem običajnega. Se je pa res zgodilo, resnično sem tukaj in poskušal bom pomagati po svojih najboljših močeh," je dodal v ekskluzivnem pogovoru nekdanji španski reprezentant in v nadaljevanju razkril, kako je sploh prišlo do takšnega razpleta.

CELOTEN POGOVOR Z ALBERTOM RIERO SI PREBERITE V SREDINI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN!