© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.09.2015 19:53:25

Wilshere mora spet pod nož

arsenal.com

Angleški reprezentant in član Arsenala Jack Wilshere bo moral spet pod nož.

Triindvajsetletni vezist je sicer odsoten že od avgusta, ko si je zlomil mečnico. Sicer gre za zelo majhen zlom, a se ta ni celil po napovedih in željah, zato se je zdravniška služba odločila za operativni poseg.

Zaradi slednjega bo nogometaš z zelenic odsoten še nadaljnje tri mesece. Wilshere je tudi sicer veliko poškodovan in je že v pretekli sezoni moral zaradi težav z gležnjem prisilno počivati približno pet mesecev. Na seznamu igralcev, ki bodo zaradi poškodbe odsotni dlje časa, se je tako priključil Dannyju Welbecku, ki je imel operirano koleno.

"Zaradi prepočasnega celjenja zloma, ki ga je utrpel avgusta, klub potrjuje, da bo Jack Wilshere moral na operacijo mečnice. Odločitev je bila sprejeta hitro po posvetu s specialisti, ki so mnenja, da je z Jackovih rentgenskih posnetkov razvidno, da zdravljenje poteka počasneje od predvidenega," so zapisali na spletni strani londonskega kluba.

Zaradi vsega skupaj so vnovič postala vse glasnejša vprašanja v povezavi z vadbenimi metodami pri Arsenalu in rehabilitacijskimi postopki.