© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.02.2015 12:21:50

Aneff: Maribor? Prvič slišim!

NK Osijek

Donedavni član Domžal Sasha Aneff o domnevnem zanimanju Maribora zanj.

Potem ko smo vam v enem od prejšnjih prispevkov že postregli z neumnostmi, s katerimi je Glas Slavonije opisal prihod Sashe Aneffa iz Domžal v Osijek, se je zdaj oglasil tudi Urugvajec in tudi sam izrazil začudenje ob omembi Maribora. Omenjeni časnik trdi, da se je Aneff za Osijek, klub, ki se bori za obstanek v prvi hrvaški ligi, odločil kljub temu, da naj bi ga želel v svoj kolektiv pripeljati tudi Zlatko Zahović. To seveda ne drži, tudi nič kriv, nič dolžan nogometaš je iskreno dejal, da je prvič slišal za nekaj takšnega.

"Če je to res, kar se govori, potem prvič slišim za kaj takšnega!" je bil iskren dosedanji član Domžal, ki pa se z vsem tem noče pretirano obremenjevati: "Preteklost ni pomembna, tudi prihodnost ne. Šteje le zdajšnjost, ta pa je povezana z Osijekom." Aneff, ki je ob Kamniški Bistrici preživel dve sezoni, je hkrati poudaril, da ne obžaluje, ker je boj za naslov prvaka v Sloveniji zamenjal za bitko za obstanek v 1. HNL: "Nisem veliko razmišljal, ko sem dobil priložnost prihoda v hrvaški nogomet. Hrvaška liga je močnejša od slovenske in mi vsekakor predstavlja izziv. Počaščen sem, ker so pri Osijeku ocenili, da jim lahko pomagam do obstanka."

Vse lepo in prav, a ob ogledu fotografije, na kateri Aneff v rokah drži dres svojega novega kluba, se nikakor ne moremo znebiti občutka, da od sreče vseeno ne prekipeva ...