© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
11.02.2015 20:10:31

Goričani so se znesli nad mladinci Udineseja

Nikola Miljković

Trener Gorice Cesare Beggi je pripravljenost svojih fantov danes preveril v domovini.

Natančneje, Novogoričani so se v Furlaniji pomerili z mlado ekipo Udineseja, in jo premagali s 5:0. Trener Beggi zaradi lažjih poškodb ni mogel računati na Stephena Makinwo, Amedeja Vetriha in Nabila Taiderja.

Tekmečevo mrežo je že v 8. minuti razdevičil Amel Džuzdanović, osem minut pozneje pa je vodstvo podvojil Blessing Eleke. Nigerijski napadalec je v pripravah tako dosegel še svoj peti zadetek.

V drugem polčasu je na igrišče pritekla nova enajsterica v nebeškomodrih dresih, in že takoj na začetku poskrbela, da se je na semaforju izpisal izid 3:0. Pod svoj prvenec v novogoriškem dresu se je podpisal Daniele Ferri, nekaj podobnega je po uri igre uspelo še Matteu Baccacciniju. Končni izid pa je 15 minut pred koncem postavil Sandi Arčon.

Gorica je v prvem polčasu nastopila v naslednji postavi: Sorčan, Caputo, Napoli, Jogan, Enow, Ruggiero, Johnson, Slivka, Džuzdanović, Eleke, Majcen. V drugem pa so priložnost za dokazovanje dobili: Gallinetta, Širok, Boccaccini, Palumbo, Pasqualini, Innocenti, Žigon, Arčon, Osuji, Ferri.