© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
11.02.2015 19:44:17

Grofi ugnali Orle

Grega Wernig

Celjani so v prvem delu sezone nanizali izjemno serijo dvaindvajsetih tekem brez poraza.

Varovanci trenerja Simona Rožmana pa tudi v pripravljalnem obdobju ne popuščajo. Danes so v Umagu odigrali osmo prijateljsko tekmo, nasproti jim je stal drugouvrščeni drugoligaš Triglav, in vknjižili sedmo zmago (poleg tega so remizirali s Sturmom).

Pri Grofih so priložnost za dokazovanje dobili predvsem mlajši nogometaši, ki sta jih okrepila še veterana Amel Mujčinović in Sebastjan Gobec. Prvoligaš je slavil s 4:2.

Za Celjane so zadeli Nino Pungaršek, ki je v polno meril dvakrat, Adnan Bašić in Matic Marcius. Pri Kranjčanih se je med strelce dvakrat vpisal najboljši strelec drugoligaškega tekmovanja Matej Poplatnik.

Celjani so nastopili v naslednji postavi: Mujčinović, M. Klemenčič, Borenović, Gobec, Vidmajer, Šporn, Jugović, Pungaršek, Marcius, Cojocnean, Bašić (60' Fasvald).

Zadnjo tekmo v zimskem premoru bo Celje odigralo v soboto, ko se bo pomeril z drugo ekipo Rijeke.

Trener Kranjčanov Siniša Brkić je na igrišče poslal naslednjo zasedbo: Curanovič, Šturm, Šmit, Djukič, Kuhar, Marijan, Krcič, Gerič, Križaj, M in A. Poplatnik. Igrali so še: Povirk, Zupančič, Mlakar, Sredojevič, Žurga, Arh-Česen, Ovsenek, Janjič in Udovič.