© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
05.09.2014 11:47:56

Prvič, odkar sem v Domžalah

Arsen Perić

Domžalski vezist Zeni Husmani o odličnem začetku sezone in prihajajočih izzivih.

Domžalčani rušijo vse pred seboj in tudi rekorde, Luka Elsner in njegovi varovanci so prepričljivo na vrhu lestvice. "Pošteno delo na treningih se nam počasi vrača v obliki odličnih rezultatov in tudi rekordov. V zadnjem obdobju smo zares trdo delali. Ne le v letošnjih poletnih pripravah, ampak že med zimskimi pripravami in tudi prej. Vseskozi smo dajali vse od sebe in kot kaže, se nam zdaj vse to obrestuje. Na tej poti imamo tudi srečo, ampak ta spremlja pogumne," pravi Zeni Husmani, ki je nadvse pomembni člen rumeno-modre zasedbe.

Za posladek so Domžalčani pred reprezentančnim premorom ugnali Mariborčane. "To je bil pravi praznik nogometa. Podpora s tribun nam je bila na poti do zmage v veliko pomoč. Odkar sem v Domžalah, sem prvič občutil pravo nogometno vzdušje. Prepričan sem, da smo se z našo igro navijačem na najlepši možni način zahvalili za prihod na stadion. Dokazali smo našo kakovost, a po tej zmagi ne bomo poleteli. Še naprej moramo trdo delati, saj je pred nami še veliko tekem. To je šele začetek sezone in nadaljevati moramo v enakem slogu," je povedal makedonski vezist.

Naslednji izziv bo za dvakratne prvake nekaj posebnega. Prvič v zgodovini najmočnejšega slovenskega prvenstva se bosta med seboj pomerili ekipi iz občine Domžale, na nasprotni strani bodo Radomlje.

"Vsi pričakujejo našo zmago. Seveda ne bežimo od vloge favorita, ampak to bo zelo težka tekma. Če želimo zmagati, moramo iti v vsak boj s stoodstotnim pristopom," opozarja Zeni Husmani in dodaja: "Upam, da nas bodo tudi na vseh naslednjih tekmah navijači razveseljevali s takšnim obiskom. Prepričan sem, da smo s takšno publiko sposobni nadaljevati izjemen niz, ki ga imamo. Navijači so naš 12. igralec in zaradi njih na igrišču pokažemo vsaj 20 ali 30 odstotkov več."